Els nostres coordinadors Catherine & Frank ja han arribat sencers a Lusaka i ens envien els últims consells abans d’agafar l’avió aquest divendres a les 6 del matí.

1. Existeix la possibilitat de perdre l’equipatge durant el trajecte així que ens aconsellen posar les coses mes bàsiques dins el nostre equipatge de mà. La cua d’objectes perduts a l’aeroport de Lusaka era bastant llarga, així que… ja estem avisats. Ells s’han trobat que un dels projectors per fer les classes s’ha trencat durant el viatge…. ahhhh!!! primer inconvenient.
2. Durant el dia fa calor, uns 22 graus, però durant la nit fa fred i la temperatura mínima pot arribar als 7 graus, així que hem de tenir en compte quina roba agafem…
3. Fan falta cartells per indicar/informar el lloc on donarem les classes. Sembla ser que el lloc és molt gran i la gent es podria perdre si no ho tenim ben indicat…
4. Supermercats n’hi ha de tot tipus, així que no hem de patir per trobar Nutella, pasta de dents o Jameson, per posar algun exemple.
5. L’allotjament a Ndola i durant dues setmanes serà a St.Joesephs, just davant el local on donarem les classes. Es tracta d’un lloc net, amb habitacions que tenen teles mosquiteres i amb una mica de sort fins i tot aigua calenta.

Per últim ens avisen que la gent de Zàmbia és molt i molt agradable i simpàtica i que ells ens esperaran a l’aeroport el divendres a les 12 de la nit.

Ens espera un llarg viatge… i una experiència innolvidable.

Salut i Sort!!!

Xavi Arnau